Nei den er kun utgitt på svensk, men språket er så bra at det er ingen problemer med å lese den hvis man kan litt svensk fra før. ISBN 978-91-642-0296-3. Du finner den på Tanum.no. Komplottet/handlingen er at en hudreåring rømmer fra gamlehjemmet og begår mer eller mindre grove forbrytelser. Samtidig får en innblikk i mannens historie, som innvolverer de fleste kjente store historiske personer og hendelser fra 1900 tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

det høres ut som en helt perfekt bok for meg,faktisk! Tror jeg prøver biblioteket. De er kjempeflinke til å skaffe det aller meste :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette sier forlaget Piratforlaget AB om Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann: Bland en dose Arto Paasilinna, litt Røde orm, en skvett Soldaten Svejk og tilsett to kryddermål med Forrest Gump så har du Jonas Jonassons debutroman Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Boken er en spennende historie om hvordan Hundreårsjubilanten Allan Karlsson rømmer fra sin egen hundreårsfest og begir seg ut på en reise i bare tøflene på landsbygden i Syd- og mellomsverige. Reisen kompliseres av at han havner i klem med politi samt en gangstergjeng i jakt etter en forsvunnen koffert med narkotikapenger. Boken er også et historisk tilbakeblikk på flere av 1900 tallets historiske hendelser, sett gjennom hovedpersonens øyne. Det viser seg nemlig at Allan Karlsson selv har vært med på og forårsaket en majoritet av hendelsene. Blant annet er han innblandet i utviklingen av atombomben, er med og også planlegger og avverger et mordforsøk på Winston Churchill og har vært god venn med både amerikanske og russiske kommunistledere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme