Ikke vært innom denne diskusjonen før nå. Har lest gjennom innleggene og gir min stjerne til ditt innlegg. Du skriver godt og jeg deler dine synspunkter :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk. Det er morsomt når det en skriver er forståelig for flere enn en selv. Selv når det bygger på andres fraser ;) Diktet til Bjørneboe har siden jeg oppdaget det på vgs betydd mye for å rydde ting på plass i mitt hode. Og når vi også liker at noen andre deler vårt syn på ting er det en påminnelse om at vi er helt avhengig av fellesskap med andre og bekreftelse. Det betyr selvsagt også at hver og en påvirker noe utover seg selv mange ganger i livet. Produsenter av massekultur mer enn de fleste av oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettHarald KPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje Sivertsen