Vanskelig å støtte noe bokbål, men jeg klarer ikke fordømme en slik støttegruppe. Det er kanskje litt typisk at mange setter sin egen frihet til å lese porno eller dra på strippesjapper over forståelsen av hva som driver kvinnegrupper til å fortsette arbeidet sitt tross den hetsen som de mottar via media.

Selv om enkelte grupper fremstår som ekstreme er måten mange av dem mottas usmakelig. Eksempelvis kan en knapt lese om Ottar uten at kommentarfeltene oversvømmes av hat.

Jeg har ikke lest bøkene, men inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest anmeldelsene forteller meg at dette kanskje ikke har så store litterære kvaliteter. Heller ser jeg ikke kvinnegrupper som forsvarer boka som frigjørende eller som et spennende innlegg i debatten om kvinners seksualitet. Og hva sitter en igjen med da?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Selvfølgelig skal man ikke fordømme en slik gruppe og som jeg nevner et annet sted så er det muligens bagasjen som gjør at de tolker emnet ulikt mange andre.

Det er nok ikke de store litterære kvalitetene som trekker folk til denne boka :-)

Det som er litt interessant er at de fleste som snakker om og kommenterer ikke har lest boka, inkludert meg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Heller ser jeg ikke kvinnegrupper som forsvarer boka som frigjørende eller som et spennende innlegg i debatten om kvinners seksualitet. Og hva sitter en igjen med da?

Vel, ifølge salgstallene så sitter en igjen med VELDIG MANGE kvinner som IKKE er medlem av kvinnegrupper, som synes dette er fantastisk lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slenger ut en påstand (som jeg ikke kan underbygge med fakta) om at det er noen menn som synes dette er fantastisk lesning også. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonPiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene Andresen