Jeg skulle gjerne fortsatt ha sett (på en enkel måte) hvilke bøker de bokelskerne jeg følger leser.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vet ikke om det er rettet oppi, eller om funksjonen alltid var der...men jeg fant den igjen nå plutselig mens jeg klikket rundt. Ikke like enkel som sist, men den er der i hvertfall. Hvis man trykker på "profil" under "Min side" øverst på hovedlinja, og når man da kommer inn der så er det en mindre menylinje under (Bruker)navnet, og trykker man på "Hva skjer?", så kommer man rett til de bøkene som de du følger leser nå =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nettopp rettet opp :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaaaaa, jeg savner dette noe veldig. Kjempe enig, det var en av de tingene jeg likte godt, mye derfor jeg begynte å "følge folk", fordi de leste så mye interessant, så da kunne jeg se de neste bøkene de valgte å lese osv. Fikk mye ideer til nytt lesestoff gjennom den funksjonen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle