Jeg savner at ved å gå inn på en bok, kan jeg se hvilke andre som har denne boken i sin samling. Nå står det bare at f.eks "3 bokelskere følger dette verket". Jeg har funnet veldig mange spennende lesetips ved å klikke meg inn på profiler som har de samme bøkene som meg i samlingen, og synes det er trist at den funksjonen er borte. Savner også veggen med bilde av alle bøkene som de jeg følger leser.

Jeg venner meg sikkert til dette etter hvert,. men akkurat nå synes jeg det meste er litt forvirrende og at helhetsoversikten er blitt dårligere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Trodde at profilbilder av følgere av boken lå til høyre side av boken. Synes dette er en forbedring fra før da man måtte klikke seg inn for å se andre eiere/brukere av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Savner "de du følger leser". Der har jeg fått mange tips.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Dette skal fikses! :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men du André - ettersom dette ser ut til å være en Betaversjon, er det ikke da mulig å kjøre den i test en stund parallelt med en versjon som brukerne kjenner seg igjen i? Noe sånt som beta.bokelskere.no og gjerne med et brukerpanel som frivillig bruker dette og kommer med tilbakemeldinger før det droppes på alle brukere?

Jeg er på ingen måte veteran her, men jeg stortrivdes som det var før (selv om det til tider gikk veldig tregt). Jeg er ikke "redd" for endringer og ville helt sikkert meldt meg frivillig til betatesting om spørsmålet hadde dukket opp.

Hele siten er jo genial, så selvsagt gir jeg ikke opp ennå. Bare et lite tips om å lytte til kundene, liksom :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

arrrrrg. Jeg blir så lett irritert på duttetatter som pc, mobiler, pga sånt. OG JEG VIL SE HVA DE JEG FØLGER LESER, NÅ! Og jeg irriterer meg selv at jeg ikke skrev dem opp før de skiftet websiden. =( uff, jeg er lei meg! Fått iherdige mange tips fra nettop det derre der!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får klage og klage til funksjonen kommer tilbake :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har oppdaget at når man klikker på boktittelen så kommer man til en side med masse informasjon. Nesten nederst på den siden er det en oversikt over alle som har boken i samlingen sin.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

VibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete Gjessing