Dette skal fikses! :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Men du André - ettersom dette ser ut til å være en Betaversjon, er det ikke da mulig å kjøre den i test en stund parallelt med en versjon som brukerne kjenner seg igjen i? Noe sånt som beta.bokelskere.no og gjerne med et brukerpanel som frivillig bruker dette og kommer med tilbakemeldinger før det droppes på alle brukere?

Jeg er på ingen måte veteran her, men jeg stortrivdes som det var før (selv om det til tider gikk veldig tregt). Jeg er ikke "redd" for endringer og ville helt sikkert meldt meg frivillig til betatesting om spørsmålet hadde dukket opp.

Hele siten er jo genial, så selvsagt gir jeg ikke opp ennå. Bare et lite tips om å lytte til kundene, liksom :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila