Ark e-bok har en fin app for e-bøker. Du får til og med Horst sin "Vinterstengt" med på kjøpet. Amazone har en app for å kjøpe bøker. Fungerer greit som søkemotor for å finne bøker på nett. Bokkilden har det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg lasta ned app'en til Bokkilden sine e-bøker. Hadde eit gavekort, fekk 2 bøker gratis + nytt gavekort på kr 100,-. Har nettopp fått meg Samsung Galaxy Tab 2 7" og det ser ut til å fungere bra til lesing. Ingenting kan erstatta ei papirbok, men ved utenlandsreiser så trur eg at eg skal klara meg med dette:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja ARK sin app er bra. Lastet den ned på et nettbrett jeg testa ut. Gikk veldig raskt og greit. Huh Amazon med en kjapp kjøpeknapp? Det er skummelt det :o

Fikk med Erlend Loe sin L på lydbok. Aner ikke hvor den kom fra, men vips hadde jeg den på telefonen. Skal se om jeg får dreisen på lydbøker. Er litt skeptisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

L på lydbok er morsom den. Han leser selv høyt på et utested i Bergen. På lydsporet høres også latter og klirring av glass. Skaper god klubb-stemning. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne