Finnes det noen "må ha" aplikasjoner der ute? For Android og iPhone? Å lese en bok på telefonen min orker jeg ikke, men om det er noen morsomme aplikasjoner, som passer bokelskere, så kom med de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Det blir jo lese.. Men Kindle app er ganske greit.. Mye billig og gratis bøker på kindle :)
Og audible bruker jeg for lydbok bruk :)
Ellers har jeg Goodreads som også er nevnt :)
Også bruker jeg en app som heter do it tomorrow.. For og skrive opp hva jeg må blogg relatert og kan krysse av når det er gjort :) og resten blir flyttet til dagen etter :P

Den 1001 app høres morro ut.. Skal se om det går an og få den på Galaxy :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lastet ned 1001 books appen til iphonen min. Her kan du krysse av bøkene du har last på 1001 listen. Ellers har jeg lastet ned Dagens dikt (et nytt dikt hver dag) og Kortlest (noveller)appen til Gyldendal. Har også lastet ned Good reads appen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker du hva du søkte på for å få 1001 appen? Er 1001 books det eksakte navnet? Har forsøkt å søke den opp uten å lykkes:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg googlet litt for å se om den fantes til android i går ( noe den ikke gjorde) og da fant jeg et eller annet om at de som gir ut bøker med 1001 i tittelen hadde bedt dem om å fjerne appen og at de jobber med saken. Kanskje derfor du ikke finner den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er kanskje forklaringen. Jeg finner den ihvertfall ikke. Takk for svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den heter 1001 Books, og det var dette jeg søkte på da jeg fikk den opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm får opp muslimske bøker, erotiske bøker og litt ymse. Men finner ikke denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk den opp med en gang jeg søkte på den. Merkelig...
På denne linken ser du bildet av ikonet om det hjelper; http://labbens.blogspot.no/2012/06/1001-books-app.html
Jeg prøvde å komme inn på linken hun viser til i bloggen, men den virker ikke hos meg...
Håper du finner den for det er en artig app, lykke til! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den 1001 appen hørtes morsom ut. Mon tro om den er å få til HTC også??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke, har som sagt Iphone.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har ikke funnet den på android :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ark e-bok har en fin app for e-bøker. Du får til og med Horst sin "Vinterstengt" med på kjøpet. Amazone har en app for å kjøpe bøker. Fungerer greit som søkemotor for å finne bøker på nett. Bokkilden har det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg lasta ned app'en til Bokkilden sine e-bøker. Hadde eit gavekort, fekk 2 bøker gratis + nytt gavekort på kr 100,-. Har nettopp fått meg Samsung Galaxy Tab 2 7" og det ser ut til å fungere bra til lesing. Ingenting kan erstatta ei papirbok, men ved utenlandsreiser så trur eg at eg skal klara meg med dette:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja ARK sin app er bra. Lastet den ned på et nettbrett jeg testa ut. Gikk veldig raskt og greit. Huh Amazon med en kjapp kjøpeknapp? Det er skummelt det :o

Fikk med Erlend Loe sin L på lydbok. Aner ikke hvor den kom fra, men vips hadde jeg den på telefonen. Skal se om jeg får dreisen på lydbøker. Er litt skeptisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

L på lydbok er morsom den. Han leser selv høyt på et utested i Bergen. På lydsporet høres også latter og klirring av glass. Skaper god klubb-stemning. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om du hører på lydbøker, kan du jo prøve deg på Ordflyt og/eller Audible. Er du på goodreads, kan du laste ned appen deres også.

Jeg har ikke noen bokrelaterte apper utover dem, annet enn Dagens ord-appen som jeg tror fulgte med HTC-en min. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth