Å, finnes det også. Som et souvenir fra landet da.? Det er jo noe jeg ikke har sett etter. Kjøpt kun i Norge jeg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har lær-bokmerker med "gulltrykk" fra f eks London - men de er så tjukke at de egentlig ikke passer i pocketbøkene jeg leser. Har også tynne plastmerker med pene blomster på, f eks "Flowers of the Southern Cape" kjøpt i Cape Town....med en snor og dusk på....og jeg har et metallbokmerke med magnet, og en lang metall-pinne fra bokklubben.... Men som regel ender jeg opp med en trikkebillett eller en kvittering eller en avrevet papirbit. Bokmerker med litt tyngde faller lett ut av boka når jeg står på bane/buss e.l. og leser...og blir enda en ting å holde styr på mens jeg samtidig skal passe på veske og bok pluss holde meg fast :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det hadde jo vært kjedelig om du hadde mistet dem. Lærbokmerker må jo være sjeldent. Finnes ikke i Norge. ?Magnetbokmerker har jo kommet for fullt nå, 29 kr hos Norli så jeg.. Men jeg skjønner jo at dere her inne er så heldige å ha noen spesielt fine bokmerker. Dessverre har jeg kun de masseproduserte. Syns det er vanskelig å få tak i .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, så når jeg sitter i bokkroken å ser på de så forteller de også en liten historie, en oppsummeringshistorie om hvor jeg har vært i verden =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød