Jeg samler på ordtak og visdomsord. Har kjøpt meg en vakker liten bok , hvor jeg skriver ned ( så pent jeg kan ) , visdomsord og ordtak som fenger meg. Ellers samler jeg på bokmerker, gjerne med fengende ord og utrykk på. Alle mulige bokmerker, som jeg legger i en flott eske . Den lille "visdomsboken" og bokmerkeesken har plass i bokhyllen , foran mine bøker.Ellers samler jeg sånn smått på lesehefter, men de som jobber i bokhandlene jeg har spurt etter disse heftene, ser litt snurt på meg når jeg spør etter gratis lesehefter....! Pytt pytt. Men hva med dere , flere som samler på ting som har med deres leseglede å gjøre , eller noe som ligner.?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 13 svar.

[ Slettet av bruker ]

Samler på ordtak og visdomsord. Pluss gode sitater/avsnitt fra bøker jeg leser. Sitater og avsnitt fra bøker skriver jeg ned i en egen bok, og tar vare på. Artig og ta frem igjen av og til.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

og skal si de bøkene hoper seg opp etter et par år, herregud. Åsså så morsomt å lese etterpå! haha..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke om det er akkurat hva du spør etter men i overmorgen (lørdag) skal jeg en tur på Sherlock Holmes-museet i Baker Street, og da kommer jeg nok til å ta med meg noen Holmes-effekter. Som T-skjorte, bokmerker, kaffekopp osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg spaserte gjennom/forbi Baker Street mang en gang da jeg var i London. London er så full av historie, det var så mye koselig å oppleve. Vi besøkte også Paddington station, og det var så vidt jeg ikke kjøpte med en Paddington-bjørn bamse. Men når det gjelder Baker Street og Sherlock Holmes, så kjøpte jeg meg en bok som heter "The Baker Street Phantom," det var en artig liten sak, og handlingen foregår midt i London, og etter reisen min husket jeg mange gatenavn og steder, så jeg så for meg handlingen i boken mye bedre =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er nok noe å samle på tenker jeg. Ikke bare bokstavelig, men tenk på opplevelsene og flotte minner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg samler også på ordtak og visdomsord og på dikt som sier meg noe. Jeg har en liten bok der jeg skriver visdomsord og en noe større bok der jeg skriver ned dikt jeg liker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg samler også på bokmerker, jeg kjøper bokmerker da jeg er på reise med tekst eller motiv som representerer det stede jeg var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, finnes det også. Som et souvenir fra landet da.? Det er jo noe jeg ikke har sett etter. Kjøpt kun i Norge jeg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lær-bokmerker med "gulltrykk" fra f eks London - men de er så tjukke at de egentlig ikke passer i pocketbøkene jeg leser. Har også tynne plastmerker med pene blomster på, f eks "Flowers of the Southern Cape" kjøpt i Cape Town....med en snor og dusk på....og jeg har et metallbokmerke med magnet, og en lang metall-pinne fra bokklubben.... Men som regel ender jeg opp med en trikkebillett eller en kvittering eller en avrevet papirbit. Bokmerker med litt tyngde faller lett ut av boka når jeg står på bane/buss e.l. og leser...og blir enda en ting å holde styr på mens jeg samtidig skal passe på veske og bok pluss holde meg fast :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det hadde jo vært kjedelig om du hadde mistet dem. Lærbokmerker må jo være sjeldent. Finnes ikke i Norge. ?Magnetbokmerker har jo kommet for fullt nå, 29 kr hos Norli så jeg.. Men jeg skjønner jo at dere her inne er så heldige å ha noen spesielt fine bokmerker. Dessverre har jeg kun de masseproduserte. Syns det er vanskelig å få tak i .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, så når jeg sitter i bokkroken å ser på de så forteller de også en liten historie, en oppsummeringshistorie om hvor jeg har vært i verden =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenReidun SvensliHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda Nyrud