Heisan.. dessverre er det også slik andre steder i verden, men jeg skjønner da ikke at de ikke skjønner at de vil slite med overskudd av menn.. For det er jo det India nå sliter med.. Og vitterlig så er det jo slik at skal det bli barn så trenger man en mor og en far.. slik er vi nå utstyrt fra naturen sin side..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette har du jo selvsagt helt rett i.
De som tar livet av jentebarna sine, tenker vel som så at de skal få tak i koner til sønnene sine et eller annet sted når den tida kommer, likevel?
- Har du lest denne boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke denne boka men boka av Chi An.. Er så synd at mange av de bøkene jeg vil lese, som er fra virkeligheten jo ikke er til salgs lengre..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang