Jeg har sanket inn flere Sigurd Hoel bøker, det er herlig å få overraskende gode leseopplevelser. Før jeg begynte å lese bøker av Hoel var han "kun" en av mange norske forfattere. I den senere tid har jeg oppdaget flere gode bøker fra de litt "glemte" norske forfatterne, en annen jeg også har oppdaget er Sigurd Christiansen.
Her er der bare å ta fatt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En gang i ungdommen var jeg så fascinert av Sigurd Hoel at jeg leste "alle" bøkene hans - mange gode. (F.eks Møte ved milepelen, den sammenlignet jeg med Ronald Fangen sin En lysets engel. - Hoel sin Veien til verdens ende er også fantastisk, morsom også - barneskildringen av lille Anders.....)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja,ikke sant?Vi har mange "glemte" forfattere her hjemme.Skal jammen sjekke ut Sigurd Christiansen også etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag