Jeg tror det umulig forholdet, den umulige kjærligheten og alt det erotiske har mye å si for at disse bøkene har blitt så besettende. Jeg har i allefall ikke lest slike sex-scener i vanlige bøker før, dette er noe nytt og spennende, og noe som vi alle har godt av å lese om - tror jeg. Det er fint at man kan skrive om hva man vil. At dette også er akseptert litteratur og kan stå framme i en vanlig bokhandel. Det skal sies at jeg hadde sett for meg noe helt annet da jeg startet på fifty shades. Det ble jo lagt veldig stor vekt på at dette var veldig erotiske bøker, men sånn egentlig er jeg litt uenig. Det er bare lagt større vekt på den biten i disse bøkene. Egentlig er jo dette bare en veldig intens og kronglete kjærlighetshistorie om to stykker som er helt forskjellige, men likevel dras mot hverandre. Jeg leser fifty shades freed så sakte jeg bare klarer nå sånn at denne serien aldri skal ta slutt. Egentlig skjønne jeg ikke helt ennå heller, etter å ha skrevet alt dette, hva som gjør det så besettende. Det bare er det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heh, syns nå ikke det er så veldig mye KJÆRLIGHET i disse bøkene. Jeg vil heller kalle det porno.. og tror forfatteren hun klarer å "videreføre" kjærligheten til Bella og Edward (denne triologien er jo fan-fiction til Twilight)?!!!!! Det er fullstendig latterlig, jeg blir lei meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i din karakteristikk i forhold til at det skal være veldig erotiske bøker - det er jo kjærlighetskronglinga som er det drivende elementet. Uansett - jeg koste meg med første boka og gleder meg til å få kloa i de to siste;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo Rye