Alltid vanskelig å anbefale bøker for andre. Jeg liker også historiske bøker, og både Drageløperen og Øya, og serien om tempelridderen Arn ( starter med Veien til Jerusalem) er gode bøker som faller i smak hos mange. Ble også en gang anbefalt Havets katedral, men det var ikke helt min greie.

Skal i hvert fall sjekke ut forfatterne du nevner ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hmm kanskje du vil sjekke ut "desiree" av annemarie selinko. Boken finnes fortsatt på engelsk men synes at oversettelsen er ikke den beste. Det finnes noen norske utgaver også som er en fin oversettelse av den tyske originalen, men da må man søke i antikvariatet sine databaser. Er iallfall en fantastisk historisk roman :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så kom jeg på en fantastisk bok jeg leste av av Susan Abulhawa: Morgen i Jenin. Måtte bare anbefale den ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

takk for tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Sol SkipnesSynnøve H HoelTuridmajaKirsten LundTor-Arne JensenmgeReadninggirl30IngebjørgHeidi LGrete AastorpIngeborgDaffy EnglundHarald KCathrine HvasshovdAnneHilde VrangsagenConnieInger-LiseMads Leonard HolvikIna Elisabeth Bøgh VigreNadira SunsetTanteMamieIngeborg GAnniken RøilLisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrine