Trenger litt boktips. Har akkurat lest vindens skygge og er nesten ferdig med engelens spill. Liker historiske romaner som f, eks. Ken follett sine bøker og liker haruki murakami...Atså bøker med fine historier som fenger og blir til en leseopplevelse :)

Kanskje DU kan anbefale en god bok jeg kunne like?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Åndenes hus - Isabel Allende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler at du leser Et skilt ved korsveien, av Iain Pears. Dette er en historisk roman fra sent 1600-tallet med noe av Murakamis mystikk i tillegg til å være en spenningsroman. En fantastisk leseropplevelse og absolutt en klassiker, synes jeg ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis det er greit å blande krim inn i det historiske er Kurt Aust (Norge/Danmark rundt 1700), C. J. Sansom (England ca 1540) og Ellis Peters (England 1100-tallet) gode navn. I alle tilfellene er det snakk om serier med minst 5 bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Kjærlighetens egenartede hukommelse av Aminatta Forna
  • Glassrommet av Simon Mawer
  • Bokbindersken av Belinda Starling
  • Hula Lou av Wenche Britt Hagabakken
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du lest "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill? Hvis ikke,forsøk den. Fantastisk bok - synes jeg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alltid vanskelig å anbefale bøker for andre. Jeg liker også historiske bøker, og både Drageløperen og Øya, og serien om tempelridderen Arn ( starter med Veien til Jerusalem) er gode bøker som faller i smak hos mange. Ble også en gang anbefalt Havets katedral, men det var ikke helt min greie.

Skal i hvert fall sjekke ut forfatterne du nevner ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm kanskje du vil sjekke ut "desiree" av annemarie selinko. Boken finnes fortsatt på engelsk men synes at oversettelsen er ikke den beste. Det finnes noen norske utgaver også som er en fin oversettelse av den tyske originalen, men da må man søke i antikvariatet sine databaser. Er iallfall en fantastisk historisk roman :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så kom jeg på en fantastisk bok jeg leste av av Susan Abulhawa: Morgen i Jenin. Måtte bare anbefale den ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

takk for tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T