To nyere bøker som har fått gode karakterer her inne, og hvor et hovedtema er hovedpersonen/jeg-personens ensomhet (eller kanskje snarere alenetiværelse) er Vinter i Maine av Gerard Donovan og Mørketid av Michelle Paver.

Jeg vil si at det er litt maskulint tilsnitt over disse bøkene, men i begge tilfelle er over 80 % av leserne kvinner, så det burde ikke være noe problem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Åååå - MØRKETID!!! Det er den nestbeste boka jeg leste i 2011 - og den var fantastisk!!!!! Anbefaler den til alle! :-D (sjelden jeg blir så entusiastisk). Mind you, jeg leste den på engelsk så garanterer ikke for oversettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var to ukjente bøker for meg.
Har lest de kommentarene jeg har kommet over og det virker som begge bøkene er gode boktips :)
Vinter i Maine er vel den som tiltaler meg mest, men siden mange mener at Mørketid også er en god grøsser så noterer jeg meg den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen