En fantastisk bok!! Skikkelig altoppslukende som Ava sier nedenfor. Jeg kunne ikke legge den fra meg før siste side var lest. Jeg likte skjæret av mystikk som hele tiden preget teksten, samt språket, det var noe nesten Kafka-aktig ved teksten ("Prosessen"), og det sier ikke lite! Skulle ønske flere her fikk lest denne! En favoritt for min del! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne boken gretemor. En flott og litt anneledes leseopplevelse! Jeg vil gjerne lese mer av denne forfatteren!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da er vi to som har boken blant våre favoritter. Med andre ord, 2 av de 6 bokelskerne som har registrert "Sander" har den som favoritt. Ikke verst!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også, og jeg liker spesielt godt at det er en norsk forfatter som begeistrer. Som skrevet nedenfor så har jeg tro på "Dilettanten". Den har fått plass på ønskelisten min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fører den opp på ønskelista mi jeg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søker du på "Dilettanten" i feltet under diskusjoner får du frem alle sitatene Ava skrev når hun leste boken:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest alle sitatene nå og utfra dem virker boka veldig lovende! Gleder meg til å lese den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken Røil