Scenen i denne romanen er svært enkel. Den utspiller seg mellom tre mennesker over en tidsperiode på to til tre dager, og vi befinner oss i et lite nakent rom.

Samboeren til Sander har forsvunnet, og gjennom disse dagene blir han konfrontert av jentas far og bror om hvor hun kan ha tatt veien.

Denne boka ble jeg anbefalt her inne, og jeg likte den godt. Jeg opplevde den som svært intens og oppslukende, og jeg kommer garantert til å lese Terje Holtet Larsen igjen. Takk til deg, Ava.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 11 svar.

En fantastisk bok!! Skikkelig altoppslukende som Ava sier nedenfor. Jeg kunne ikke legge den fra meg før siste side var lest. Jeg likte skjæret av mystikk som hele tiden preget teksten, samt språket, det var noe nesten Kafka-aktig ved teksten ("Prosessen"), og det sier ikke lite! Skulle ønske flere her fikk lest denne! En favoritt for min del! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne boken gretemor. En flott og litt anneledes leseopplevelse! Jeg vil gjerne lese mer av denne forfatteren!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er vi to som har boken blant våre favoritter. Med andre ord, 2 av de 6 bokelskerne som har registrert "Sander" har den som favoritt. Ikke verst!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også, og jeg liker spesielt godt at det er en norsk forfatter som begeistrer. Som skrevet nedenfor så har jeg tro på "Dilettanten". Den har fått plass på ønskelisten min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fører den opp på ønskelista mi jeg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søker du på "Dilettanten" i feltet under diskusjoner får du frem alle sitatene Ava skrev når hun leste boken:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest alle sitatene nå og utfra dem virker boka veldig lovende! Gleder meg til å lese den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint at du likte boken!
Historien, settingen og den stramme komposisjonen uten bruk av overflødige ord, gjorde nok sitt til at leseopplevelsen ble både oppslukende og intens som du skriver.
Og, gretemor... du har mye å glede deg til, Terje Holtet Larsen har gitt ut flere bøker! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg vet. "Dilettanten" blant annet som du omtalte så rosende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg nysgjerrig! Må innrømme at jeg ikke har hørt hverken om forfatteren eller boka før, men fikk lyst til å lese denne. Høres ut som en bok etter mitt hjerte! Håper jeg klarer å skaffe den, da jeg går ut fra det er en eldre utgivelse?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lånte den på biblioteket. Det var en god og intens leseopplevelse, litt annerledes. Han blir sammelignet litt med Hemingway og Kjell Askildsen i stilen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant at han blir sammenlignet med både Hemingway og Askildsen, to forfattere jeg har stor sans for! Skal undersøke om de har boka på biblioteket!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken