Jeg prøvde dette for et par år siden, men fikk da til svar at de ikke har lov til å lagre slike opplysninger særlig lenge etter at boka er tilbakelevert. Vet ikke om det er sånn nå, men regner med det er personvernhensyn som ligger bak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har innloggins mulighet til mappa mi på biblioteket sine nettsider og der har jeg mulighet til å se min historikk. Husker ikke om dette var noe jeg måtte "skru på" selv eller om det kom automatisk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik er det i alle fall her i Trondheim - du må selv slå på funksjonen, og dersom du ikke har gjort det, har ikke biblioteket lov til å lagre disse dataene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg får beskjed f eks dersom jeg har lånt en bok før. Da spør de om jeg ønsker å låne den en gang til, da jeg lånte den i fjor e l:-), så jeg skulle tro at det skulle gå greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det kommer an på hvilket system det aktuelle biblioteket bruker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer