Min nevø på 12 år har bedt meg ta med boken om bestemoren som aldri kunne sitte stille inntil hun ble med barnebarnet på bingo. Jeg hadde med denne på hytta i fjor og nå skal vi møtes der i morgen og han vil gjerne at jeg skal ta med boka i år også. Men den lånte jeg på biblioteket og jeg kan ikke huske hverken forfatter eller tittel. Noen som kan hjelpe meg??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg - som bor i Vestfold - har samme mulighet som Linn Charlotte beskriver. Jeg tror dette systemet brukes over hele landet, siden man kan bruke lånekortet ditt hvorsomhelst. Og siden dicse opplysningene ligger lagret hos oss, er det neppe personvernlovgivning som står i veien heller.

Konklusjon: hvis du selv har en elektronisk bibliotekmappe, vil historikken ligge der. Og hvis ikke, vil biblioteket sikkert kunne se den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilken bok det er vet jeg ikke, men du spør bare på biblioteket. De skal ha oversikten over alle de bøkene du har lånt liggende på data :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde dette for et par år siden, men fikk da til svar at de ikke har lov til å lagre slike opplysninger særlig lenge etter at boka er tilbakelevert. Vet ikke om det er sånn nå, men regner med det er personvernhensyn som ligger bak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har innloggins mulighet til mappa mi på biblioteket sine nettsider og der har jeg mulighet til å se min historikk. Husker ikke om dette var noe jeg måtte "skru på" selv eller om det kom automatisk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik er det i alle fall her i Trondheim - du må selv slå på funksjonen, og dersom du ikke har gjort det, har ikke biblioteket lov til å lagre disse dataene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg får beskjed f eks dersom jeg har lånt en bok før. Da spør de om jeg ønsker å låne den en gang til, da jeg lånte den i fjor e l:-), så jeg skulle tro at det skulle gå greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det kommer an på hvilket system det aktuelle biblioteket bruker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald K