Hva med å ferdigprodusere mange maler, klare til å sys sammen. Så kan du selge dem i en pakke med bruksanvisning. Men tror du det er nok med aluminiumsfolie nu med denne strenge kulda vi har hatt i vinter? Kanskje lua burde være foret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jo, det er klart at geita ikke kan gå med aluminiumslue på vintertid. Folien er bare for å lage en mal for å skjære til lua etter. Folien klemmer en til geithodet, og på grunn av foliens beskaffenhet blir den i sin form til man vikler den opp, eller klipper den opp. Det er liksom DET som er poenget med folien - en former den etter geithodet, og så klipper en den opp slik at en kan ta den av og folde den ut og legge den på tøyet el. skinnet en skal lage lua av. Jeg tro at geitlua må forsynes med noen glidelåser dersom en skal få den av og på geita, men "veien blir til mens en går den," som det heter.
Vidèo Jensen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt splittet personlighet i kveld, eller?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, det er bare en forglemmelse av mitt kunstnernavn av og til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud