Hmm, jeg har så langt bare lest Coraline, Stardust, Smoke & Mirrors og leser for øyeblikket Neverwhere. Good Omens av begge står i hylla, men har ennå ikke blitt lest.
De er alle i forfatterens stil, men samtidig forskjellige. Coraline er litt vanskelig å sette i bås; en barnebok for alle? Stardust er veldig morsom og nydelig skrevet etter min mening, Smoke & Mirrors er ei samling noveller, men de er skrevet over så mange år at tema, kvalitet og skrivestil varierer veldig. Neverwhere er jeg ikke langt nok inn i, men den virker flott!

Men her er tingen: leser du én bok av Neil Gaiman, ender du opp med å lese flere. Siden Good Omens blir lovprist av alle og enhver, aldri hørt ett eneste dårlig ord om den, ville det kanskje vært en idé å begynne med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

både Coraline og Stardust har jeg sett filmatiseringen av - og likt, men jeg vil ha noe jeg ikke har tanker om fra før, så da går jeg nok for Good Omens. takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne