Hvis jeg skal lese én bok av Neil Gaiman, hva skal jeg velge... Og av Terry Pratchett... Forslag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

American Gods, absolutt. Anansi boys er en slags fortsettelse (frittstående, men med utgangspunkt i en av bifigurene fra American Gods, og jeg føler American Gods ville blitt litt redusert av å lese Anansi Boys først). Anansi Boys er en grei bok etter American Gods, om enn litt svakere.

Newerwhere er mislykket. Eller rettere, han leverer ikke i henhold til de forventningene han skaper. Grei nok bok, men... absolutt ikke Gaiman på sitt beste.

Eller du kan gi deg i kast med Sandman-tegneserien:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, jeg har så langt bare lest Coraline, Stardust, Smoke & Mirrors og leser for øyeblikket Neverwhere. Good Omens av begge står i hylla, men har ennå ikke blitt lest.
De er alle i forfatterens stil, men samtidig forskjellige. Coraline er litt vanskelig å sette i bås; en barnebok for alle? Stardust er veldig morsom og nydelig skrevet etter min mening, Smoke & Mirrors er ei samling noveller, men de er skrevet over så mange år at tema, kvalitet og skrivestil varierer veldig. Neverwhere er jeg ikke langt nok inn i, men den virker flott!

Men her er tingen: leser du én bok av Neil Gaiman, ender du opp med å lese flere. Siden Good Omens blir lovprist av alle og enhver, aldri hørt ett eneste dårlig ord om den, ville det kanskje vært en idé å begynne med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

både Coraline og Stardust har jeg sett filmatiseringen av - og likt, men jeg vil ha noe jeg ikke har tanker om fra før, så da går jeg nok for Good Omens. takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde valgt American Gods eller Neverwhere.

Av Pratchett hadde jeg nok gått for Good Omens, selv om han skrev den sammen med Gaiman. Om du helst vil lese en av Discworld-bøkene, ville jeg hoppet over de to første, og begynt med Equal Rites.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

flere anbefaler good omens, så da merker jeg meg den. takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da anbefaler jeg Anansi Boys, den likte jeg godt. American Gods syntes jeg var litt "tung" men klarte heller ikke å legge den fra meg da! Nå leser jeg stort sett på engelsk så jeg vet ikke om de er oversatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk for tips! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CecilieEllen E. MartolMarianne  SkageMads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.