Har jo fått med meg at du liker Katarina Von Bredow. Jeg elsker Som om ingenting. Den er på svensk. Knappt lovlig er også en svensk ungdomsroman av henne. Men den likte jeg ikke så godt. Men jeg ELSKER som om ingenting<3. Begge bøkene handler om forbudt og umulig kjærlighet.

Jeg anbefaler appelsinpiken og slottet i pyreene av Jostein Gaarder. Lucinda Riley sin bok Orkideens hemmelighet er også kanonbra. Alle disse er favorittbøker<3.

Boken Sannsynligheten for kjærlighet ved første blikk er også bra. Men husker ikke navnet på forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er alle de bøkene du nevner her på svensk, eller finnes de på norsk også :) ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som om Ingenting og Knappt lovlig er på svensk. Hun har skrevet noen bøker som er oversatt til norsk.bl.a. søskenkjærlighet, bare ikke deg, Ekspert å rødme og sinnsykt forelsket. Alle disse handler om kjærlighet. Så har hun en til bok som er oversatt til norsk. Den handler om tenårings graviditet og heter det er mitt liv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest alle de bøkene du nevner som er oversatt til norsk. Håpet at de du nevnte var oversatt også, hehe :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også en ulest Katarina Von Bredow roman på svensk. Den heter Råker det deg? etter min egen oversettelse;).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nei, desverre:(.Men Som om ingenting var bare wow,wow,wow<3. Men knappt lovlig var helt grei. Men det var ikke så lurt å lese den rett etterpå Som om ingenting. Den hadde ikke provosert så mye da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, det var mange gode tips! Skal absolutt være på utkikk etter Katarina von Bredow sine bøker du nevnte, for jeg er jo en veldig stor fan av henne...hihi

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jeg også, i hvertfall noen av dem:). Jeg kom på at hum har en svensk ungdomsroman om kjærlighet til som jeg ikke har lest. Den heter Råker det deg? etter min egen oversettelse. Men den finnes på cdon eller adlibris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor