Dét var ikke min hensikt - folk får oppleve sine stjerner som de vil, og selvfølgelig synes også jeg at det er hyggelig å få stjerne som positiv tilbakemelding. Men for å si det som det er: det raste en liten stjernekrig her inne en gang (jeg lurer på om du har blitt bokelsker etter den tid, og ikke bevitnet "stridighetene" den gang). I alle fall har nok noen av oss "gamle travere" her inne muligens utviklet en liten angst for at stjernene skal få for mye oppmerksomhet. Jeg har faktisk tenkt tanken om at det er litt uheldig at det går an å se hvem som har fått hvor mange stjerner. Man kunne for eksempel hatt muligheten til å se sine EGNE stjerner (givne og mottatte), og så leve i lykkelig uvitenhet om hva andre hadde fått og gitt?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

OK, da skjønner jeg litt mer. Jeg begynner å føle meg som halvgammel traver selv, men "star wars" har jeg ikke fått med meg, nei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke noe pent syn, veldig mange ble tiltrukket av "the dark side of the force".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja Solemdal