Det forsvant plutselig 260 stjerner fra profilen min nå, noen som opplever noe av det samme?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 30 svar.

Stjerner skal ikke lenger slettes automatisk når man sletter profilen sin.

På grunn av en feil har antallet stjerner allikevel krympet når noen har slettet profilen sin. Denne feilen er nå rettet, og stjernene dine burde være tilbake.

De viser dog ikke på lista over "Stjerner mottatt", kun i totalt antall stjerner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg mistet også en stjerne eller to for noen dager siden. Har ikke sett at det har kommet tilbake, men kan ikke si at jeg er helt sikker. Det er ikke så viktig, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under "Stjerner mottatt" viser alle som jeg har mottatt stjerner fra, selv de som slettet profilen sin. Er dette bare midlertidig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har jeg tenkt litt over, og det bør nok være slik at man kan se hvem du har fått stjerner fra selv når de har slettet profilen sin.

Dette er ikke midlertidig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De var der en kort tid, så forsvant de igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at dette er tilfelle. Ser ikke umiddelbart feilen, men skal prøve å finne den! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilbake nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spørsmålet er hva som skjer neste gang du får en stjerne, tror det er da feilen oppstår..

Jeg gir deg en stjerne, så ser vi hva som skjer! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ser ut som det er i orden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk! Så fint at det er rettet opp. Det føles ikke rett å miste mer eller mindre fortjente stjerner, fordi noen velger å slette profilen sin.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skjønner det, men når man har så mange stjerner som vi har og ligger så langt foran - gjør det egentlig noe? ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg skjønner heller ikke at det er så farlig å miste noen stjerne fordi noen trekker seg fra forumet. Man har jo hatt gleden av at noen har likt det man har skrevet, og det er jo det viktigste.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Veldig enig med deg, jeg ser ikke helt poenget med en konkurranse om hvem som kan få flest stjerner. Vi er vel her inne for å diskutere bøker ikke for å smykke seg med flest mulige stjerner?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Enig - vi er da ikke her inne for å konkurrere. Enn si samle stjerner.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

At diskusjon rundt det litterære er det viktigste her inne, er vel alle enige om. Ut over det må det bli en privatsak i hvor stor grad man lar seg inspirere av stjerner. Jeg tror vi er på ville veier hvis det skal etableres en slags "æsj, stjerner er barnslig"-holdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg mente heller ikke å starte en diskusjon rundt at "nå later vi som om stjernene ikke betyr noe, dere", jf. Annelinguas innlegg på tråden for få minutter siden. Det ER moro med den anerkjennelsen som ligger i å få en stjerne eller flere på innlegg man har brukt litt tid på å formulere. Men stjernene må ikke få for mye fokus. Og så er det noe med at når man ligger på topp - hvilken rolle spiller det om man mister noen under veis? Det skjer hele tiden her inne - av den enkle grunn at det er slik det har vært når profiler har blitt slettet (selv om jeg skjønner at dette nå er endret). ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er kjekt "å bli hørt og sett", ved andre gir deg en stjerne. Det kan også virke stimulerende til videre diskusjon. Nå vil det i framtiden ikke skje at man mister stjerner når noen sletter profilen sin. Stjerner man har gitt og fått vil være i balanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dét var ikke min hensikt - folk får oppleve sine stjerner som de vil, og selvfølgelig synes også jeg at det er hyggelig å få stjerne som positiv tilbakemelding. Men for å si det som det er: det raste en liten stjernekrig her inne en gang (jeg lurer på om du har blitt bokelsker etter den tid, og ikke bevitnet "stridighetene" den gang). I alle fall har nok noen av oss "gamle travere" her inne muligens utviklet en liten angst for at stjernene skal få for mye oppmerksomhet. Jeg har faktisk tenkt tanken om at det er litt uheldig at det går an å se hvem som har fått hvor mange stjerner. Man kunne for eksempel hatt muligheten til å se sine EGNE stjerner (givne og mottatte), og så leve i lykkelig uvitenhet om hva andre hadde fått og gitt?

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

OK, da skjønner jeg litt mer. Jeg begynner å føle meg som halvgammel traver selv, men "star wars" har jeg ikke fått med meg, nei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke noe pent syn, veldig mange ble tiltrukket av "the dark side of the force".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det ikke i mine tanker når jeg poster et innlegg at jeg kan få stjerne. Men heller at når jeg mottar stjerne er det fordi noen satte pris på det jeg formidlet. Nå har det seg slik at alle stjerner man har gitt til dem (som tar det standpunkt å slette sin profil) - har blitt stående. Mens stjerner man har mottatt av dem (som har slettet profilen sin) ble tidligere skjult.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg opplevde det samme og fant ut at Bluebell har forsvunnet dessverre. Håper hun kommer tilbake igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om Bluebell har forsvunnet, har jeg ikke mistet noen av mine stjerner, antallet er det samme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan nok være fordi du ikke kom hit på nettet før etter dette ble rettet opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var trist og leit, og hun som har vært så aktiv også. Der har vi forklaringen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg synes det er litt morsomt med at bokelskere betyr så mye for mange. Fordi bøker handler så mye av livet til flere... Men nå hørtes det ut som at hun var borte for alltid. Ikke misforstå meg, leste fort over. men måtte le :D Litt sånn Paradise Hotell, 1 MINUTT STILLHET FOLKENS! haha..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den sammenligningen med Paradise Hotell skjønte jeg ikke, men så har jeg knapt sett en episode eller to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man må jo se på Paradis hotell, vil man le tre timer etterpå ser man på det. Og jeg ler godt! haha. Det er fordi de skulle ha et minutt stillhet for flere av deltagerne som forsvant ut. Da falt jeg på bakken altså. Så da blir det vel et minutt stillhet her og når folk forsvinner :P

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja det er alltid trist når noen bare forsvinner. Hun hadde opprettet tråder som diverse dikt og ordtak og munnhelle som jeg satte pris på. For under diverse dikt fant jeg flere dikt som jeg likt svært så godt at etter jeg hadde fått summet meg opprettet en ny tråd - Diverse dikt. Håper alle bidrar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81