At diskusjon rundt det litterære er det viktigste her inne, er vel alle enige om. Ut over det må det bli en privatsak i hvor stor grad man lar seg inspirere av stjerner. Jeg tror vi er på ville veier hvis det skal etableres en slags "æsj, stjerner er barnslig"-holdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg mente heller ikke å starte en diskusjon rundt at "nå later vi som om stjernene ikke betyr noe, dere", jf. Annelinguas innlegg på tråden for få minutter siden. Det ER moro med den anerkjennelsen som ligger i å få en stjerne eller flere på innlegg man har brukt litt tid på å formulere. Men stjernene må ikke få for mye fokus. Og så er det noe med at når man ligger på topp - hvilken rolle spiller det om man mister noen under veis? Det skjer hele tiden her inne - av den enkle grunn at det er slik det har vært når profiler har blitt slettet (selv om jeg skjønner at dette nå er endret). ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er kjekt "å bli hørt og sett", ved andre gir deg en stjerne. Det kan også virke stimulerende til videre diskusjon. Nå vil det i framtiden ikke skje at man mister stjerner når noen sletter profilen sin. Stjerner man har gitt og fått vil være i balanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dét var ikke min hensikt - folk får oppleve sine stjerner som de vil, og selvfølgelig synes også jeg at det er hyggelig å få stjerne som positiv tilbakemelding. Men for å si det som det er: det raste en liten stjernekrig her inne en gang (jeg lurer på om du har blitt bokelsker etter den tid, og ikke bevitnet "stridighetene" den gang). I alle fall har nok noen av oss "gamle travere" her inne muligens utviklet en liten angst for at stjernene skal få for mye oppmerksomhet. Jeg har faktisk tenkt tanken om at det er litt uheldig at det går an å se hvem som har fått hvor mange stjerner. Man kunne for eksempel hatt muligheten til å se sine EGNE stjerner (givne og mottatte), og så leve i lykkelig uvitenhet om hva andre hadde fått og gitt?

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

OK, da skjønner jeg litt mer. Jeg begynner å føle meg som halvgammel traver selv, men "star wars" har jeg ikke fått med meg, nei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke noe pent syn, veldig mange ble tiltrukket av "the dark side of the force".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith Nagel