Jeg er ærlig, tror jeg. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke har lagt inn Isfolket. Denne serien leste jeg, min eks og mine tre, den gang tenårdingsbarn, en sommer for mange år siden, Skal legge dem inn nå, så tror jeg at jeg kan si at jeg er helt ærlig på disse sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg la også inn Isfolket i går. Oppdaget at det går heldigvis an å legge inn hele serien som 1 bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg legger inn alt jeg kommer på og som jeg finner her. Men det er enkelte bøker som jeg ikke finner og da legger jeg dem heller ikke inn. Men jeg husker jo ikke alle jeg har lest tidligere før jeg fant forumet her. Så en del er det nok som ikke kommer inn, men det er pga dårlig hukommelse.... Jeg avbryter heller ikke mange bøker, jeg vil fortsette så lenge jeg kan i troen at den kan bli bedre hvis jeg leser litt til...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også hundre prosent ærlig. Om noen som kjenner meg skulle se bokhyllen her, er det jo nøyaktig de samme bøkene som de ser i hyllene hjemme hos meg.

Men jeg har kun lagt inn bøker som jeg faktisk eier. Jeg kjøper det meste jeg leser - låner ikke på biblioteket for jeg glemmer bare å levere dem tilbake. For meg er denne siden også et nyttig verktøy i forhold til å holde katalog over bøkene jeg har her hjemme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline