Ja, vi har ein fordel når vi kan nyte både original og omsetjing. Og så fekk eg veksla eit par ord med forfattaren da han var i Oslo; det var om La fiesta del chivo, som eg meiner er den beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har han vært i Oslo nylig? Så gøy! Hva snakket dere om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje så lett, ser det ut til, å orientere seg om gamlelandet når ein er på den andre sida av jordkloden: Mario Vargas Llosa var i Litteraturhuset i november, trur eg at det var, og etter å ha vorte intervjua av ein journalist sette han seg ned og signerte bøker. Eg hadde med La fiesta del chivo, og da eg rekte fram boka, sa eg om lag dette:

Es la mejor novela del siglo XXI. He estado en Santo Domingo, he estado en Moca, leyendo su libro ...

Handlinga går nemleg føre seg i m.a. dei to byane Santo Domingo og Moca i Den dominikanske republikken, og der har eg vore, og eg hadde med romanen dit. Så såg han på meg, sa

Mucho gusto -

og skreiv signaturen sin i eksemplaret mitt. Så sa eg

Muchas gracias, señor -

og da var samtalen over. Men litt stort likevel!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så gøy! Ja, må jo være ganske stort bare det å få fått vekslet noen få ord med han. Gleder meg stort til å få lest noen flere av bøkene hans!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød