Skal lese Dorian Gray igjen, har den på engelsk. Leste den sist for ca 15 år siden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det var godt å høre. Jeg forhåndsbestilte Dorian Gray hos Haugen i går. I tillegg til disse:

Den hemmelige hagen av Frances Hodgson Burnett, Et velsignet barn av Linn Ullmann, Haust-vrimlebok av Rotraut Susanne Berner, Like østenfor regnet av Levi Henriksen, Lise og Lotte eller omvendt av Erich Kästner, Løp hare løp av Harald Rosenløw Eeg, Løven, heksa og klesskapet av C.S. Lewis, Mors og fars historie av Edvard Hoem, Sveve over vatna av Ragnar Hovland, og til slutt Snorre Sturlasons kongesagaer.

Listen var i grunn enda lenger, men jeg kunne føle min manns sinte blikk på meg og så meg nødt til å skrenke inn i alle fall en tusenlapp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har funnet 10 bøker jeg kan tenke meg å lese men låner den nok på biblioteket med untak av selvbiografien til Roger Moore, skal bestille den på engelsk til uka. Ellers er lista mi slik:

299 Mitt navn er Roger Moore 633 Sitater om Norge 526 Narnias magiske historie 768 Alt du bør vite om cruise (kjøper antagelig) 693 Visste du dette? 604 Norges bedste værn og fæste 263 Norske blinkskudd 264 En ytterst interessant bok om alt du ikke vet 292 og 293 Bøkene om Thor Heyerdal, mener jeg har den ene men husker ikke hvilken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for mange gode tips, alle sammen.

Det er kanskje mest det at jeg på mange måter foretrekker pocket nå til dags. Blir ikke så stas med hardback til 149,- når man får pocketen til under hundrelappen.

Shopping blir det nok i alle fall. Er forresten ganske fristet av Bjørneboes samlede, men har liksom ikke egentlig plass i bokhyllen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Registrerte at professor Gro Steinslands fantastiske bok om Norrøne religioner (tror det var nr. 666 i katalogen) er å få billig under salget. Den anbefales herved. En fantastisk bok som fikk meget god kritikker den gang den kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den har solgt djevelsk godt og er utsolgt allerede, med mindre man finner en butikk med stabler fra tak til gulv...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så heldig at jeg har den her ved min side, hentet den i dag. Bestilte den etter å ha lest anbefaling her og den ser aldeles praktfull ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo et ganske passende nummer for slike "hedenske" greier fnis

Men takk for tipset, den skal sjekkes ut, har ingen brukbar bok om Norrøn mytologi fra før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg satte meg ned og bladde fra kategori til kategori på sidene til Haugen Bok i helgen og fant meg flere godbiter som jeg bestilte. Bøkene ble valgt ut i fra hva venner og bekjente har anbefalt, bøker skrevet av forfattere jeg har hatt sansen for ved tidligere bøker, samt at jeg også har sett hva dere andre bokelskere har sagt om bøkene. Følgende bøker ble bestilt under årets Mammutsalg; - 1001 album du må høre før du dør - 1001 bøker du må lese før du dør - Den onde viljen av Karin Fossum - Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset - La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson - Shantaram av Gregory David Roberts - Skygge av Karin Alvtegn - Tilbake til Riverton av Kate Morton - Veien av Cormac McCarthy - Yrsa av Margit Sandemo - Øya av Victoria Hislop

Gleder meg til å ta fatt på bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud