Irving er i Oslo nå og jeg er hjemme...helt feil det der. Hehe.

Selv er mine Irving-favoritter Siderhusreglene, En bønn for Owen Meany og Sirkusbarn. Sirkusbarn er undervurdert. Han har en herlig surealistisk humor han der Irving.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg i at Sirkusbarn er undervurdert. Den er fantastisk! De første 50 sidene er trege, men kommer man forbi starten, venter en stor leseopplevelse.

Ellers er nok Siderhusreglene og Hotell New Hampshire blant favorittene.

Den siste er bra, men jeg vil nok ikke anbefale å starte Irving-kjennskapet med denne. Hele boka handler mer eller mindre om hovedpersonens seksuelle identitet som bifil - og det er veldig mye fokus på seksuelle relasjoner i mange varianter. Noen av de eldre her en bedre "story".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth