Det er du helt sikkert ikke alene om. Nå har dere jo alle en felles interesse som dere kan lene dere på, er helt sikker på at når dere først kommer igang så forsvinner både hjertebank og høy puls :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det tror jeg også. Det hadde vært så utrolig hyggelig å møte deg også, Vibeke, men ser av ditt svar til Oddmund at du er forhindret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle gjerne vært med og truffet dere alle sammen, men jeg er stort sett sengeliggende for tiden, så jeg får nok være med dere i tankene. Tror og håper at dere kommer til å ha det kjempehyggelig, forhåpentligvis så kommer det en liten oppdatering om hvordan dere har hatt det :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi er vel nesten programforpliktet til å fortelle om treffet. Oppdatering kommer garantert. God bedring, Vibeke. Håper du snart er frisk og rask igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, jeg har kronisk sykdom så det tar nok litt tid, men er optimistisk og jeg er bestemt på at jeg skal tilbake til gammel form igjen :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter