Å være aktiv gjennom skriving kan vel også sees som å være introvert, etter det jeg har skjønt av det jeg har lest. Men dere som skal på bokelskertreff beviser hvertfall at dere er ekstroverte ved å møtes personlig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jo, du er kanskje inne på noe der. Jeg synes det er interessant å møte nye mennesker, og spesielt fordi vi har en stor felles interesse. Men vet du, jeg både gruer meg og er spent også. Kommer til å ha hjertebank og høy puls når jeg sitter på T-banen til byen. Er nok en blandingstype.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er du helt sikkert ikke alene om. Nå har dere jo alle en felles interesse som dere kan lene dere på, er helt sikker på at når dere først kommer igang så forsvinner både hjertebank og høy puls :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det tror jeg også. Det hadde vært så utrolig hyggelig å møte deg også, Vibeke, men ser av ditt svar til Oddmund at du er forhindret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle gjerne vært med og truffet dere alle sammen, men jeg er stort sett sengeliggende for tiden, så jeg får nok være med dere i tankene. Tror og håper at dere kommer til å ha det kjempehyggelig, forhåpentligvis så kommer det en liten oppdatering om hvordan dere har hatt det :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi er vel nesten programforpliktet til å fortelle om treffet. Oppdatering kommer garantert. God bedring, Vibeke. Håper du snart er frisk og rask igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, jeg har kronisk sykdom så det tar nok litt tid, men er optimistisk og jeg er bestemt på at jeg skal tilbake til gammel form igjen :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tja, - jeg skal dit og jeg scorte omtrent fullt hus på testen;)
Og Susan Cain - som holdt foredraget på filmen jeg lenket til - virket jo heller ikke som en asosial tulling, - og nettopp det er vel noe av poenget her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir spennende og treffes, Ellen. Tror vi skal takle situasjonen bra, uavhengig av dosen introvert/ekstrovert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kommentaren min var nok ikke så alvorlig ment eller bokstavlig. Som jeg skriver ovenfor så er nok de fleste av oss en blanding i større eller mindre grad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel nettopp det vi er, men i dag er alt bygget på de ekstrovertes premisser, - det er de som representerer det "riktige"!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og du beviser at du er introvert ved ikke å komme?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja kanskje det :-) Nei, jeg skulle gjerne vært med, men jeg har desverre ikke mulighet for tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, beklager hvis kommentaren min traff litt feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke noe å beklage, humor har jeg heldigvis fortsatt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L