Har ikke fått tid til å begynne ordentlig på Pratchett selv, så kan ikke si noe der, men Gaiman må du bare åpne! Om du først begynner kommer du til å slukes og svelges hel, han er bare så god. The Graveyard Book er en bok av ham som egentlig er en barnebok, men jeg vil tro at den eneste forskjellen er lengden. Gaiman er en av disse fantastiske forfatterne som skriver barnebøker som egentlig er voksenbøker barn kan forstå seg på. Min favorittbok av ham er Anansi boys, som er så underholdende og koselig at du kommer til å lese den i en eneste lang omgang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har du hørt om Patrick Rothfuss og hans Kingkiller Chronicle?!:) To bøker så langt. Venter i spenning på den tredje. Kan anbefales innenfor fantasy genren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth