Jeg leser alt for mange bøker på en gang. Det har vært en lang periode med svulstige romaner, så nå er jeg gått over til noe mere fag. Nå er jeg opptatt av myter og legender. Dette er et tema jeg liker godt og kommer tilbake til med jevne mellomrom, leser om kelterne og en eventyr bok om irske eventyr ( på engelsk). Språkhistorie er et annet felt, leser "Språk og historie" av Tore Janson. Kjøpte den på mamuttsalg i vinter. Noen romaner ligger også og venter: "Noen kjenner mitt navn" fikk jeg i bursdagsgave av en venn ( for snart ett år siden - på tide å få lest den. Hadde en Oslotur for litt siden og fant på billigsalg boka "Ryktet hvisker", får vel lese den også innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Sant nok. Jeg leser - når jeg tenker meg om - også to andre bøker parallelt, men disse er ikke søkbare her, av ulike grunner. Alle fire bøkene er likevel tematisk relaterte. Lurer på om noen har forsket på merverdi/verditap av å lese 3-4 bøker eller mer parallelt, forresten...? :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en tendens til å velge "smale" bøker, leser noe og må legge den vekk en stund for å fordøye. Da er det greit med flere bøker. Jeg føler ikke at jeg mister noe særlig ved å legge bort boka en dag eller uke eller mer. Jeg synes selv at jeg klarer å holde flere bøker fra hverandre samtidig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så viser det seg altså at jeg leser en femte bok, ved siden av de 4 andre som jeg også leser parallelt. Alle leses elektronisk, og kun to av disse kan diskuteres på Bokelskere, siden de andre ikke har ISDN. Velkommen til den nye bokhverdagen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne