Ahh, takk der redda du meg ;-) Leste disse da de kom ut, og har jo sett filmene, men det er jo leeenge siden. Men allikevel, veldig flaut å bomme på titler - Ambjørnsen-fan som jeg er!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Koste meg kraftig med lydboka i bilen. Så lurt - å la oss oppleve samfunnet, med sine verste utskot, som Fugledansen, gjennom sinnet til denne Elling! Ambjørnsen tek denne typen medborgarar på kornet; dette er Ellings perspektiv på verda, heilt naturleg framstilt! Og då kjem ikkje verda så godt ut av det, nei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste denne boka som pensum da jeg gikk på videregående - og hatet den da. Fikk fullstendig noia og likte den ikke i det hele tatt. Noen år seinere så jeg filmversjonen (Mors Elling) som jeg synes var kjempeflott. Nå har jeg tenkt på å lese den igjen, og håper jeg vil like den bedre da. Det er jo en utrolig menneskeskildring egentlig. Kan ikke lenger si hvorfor jeg ikke likte den da, men jeg tror at enkelte bøker ikke bør leses "med tvang".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et viktig poeng

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale