(Første del av triologien om Elling og Kjell-Bjarne. Brilliant!) Andre bok om Elling og Kjell-Bjarne. Det gikk dessverre litt fort i svingene da jeg la inn bøker her om dagen. Ser til og med at i bokhylla i stua mi så står Utsikt til paradiset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nja, det er vel "Utsikt til paradiset" som er første bok i en serie på fire? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I alle dager.. hva var det jeg skrev..? Det var jo det jeg synes, at det mangla noe der. HUff, takk for oppdatering. Sånn er det med trege hjerner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om det finnes fire bøker om Elling, er det bare de tre siste som også handler om Kjell Bjarne. Så du kan jo godt si at disse danner en trilogi om de to ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ahh, takk der redda du meg ;-) Leste disse da de kom ut, og har jo sett filmene, men det er jo leeenge siden. Men allikevel, veldig flaut å bomme på titler - Ambjørnsen-fan som jeg er!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koste meg kraftig med lydboka i bilen. Så lurt - å la oss oppleve samfunnet, med sine verste utskot, som Fugledansen, gjennom sinnet til denne Elling! Ambjørnsen tek denne typen medborgarar på kornet; dette er Ellings perspektiv på verda, heilt naturleg framstilt! Og då kjem ikkje verda så godt ut av det, nei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste denne boka som pensum da jeg gikk på videregående - og hatet den da. Fikk fullstendig noia og likte den ikke i det hele tatt. Noen år seinere så jeg filmversjonen (Mors Elling) som jeg synes var kjempeflott. Nå har jeg tenkt på å lese den igjen, og håper jeg vil like den bedre da. Det er jo en utrolig menneskeskildring egentlig. Kan ikke lenger si hvorfor jeg ikke likte den da, men jeg tror at enkelte bøker ikke bør leses "med tvang".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et viktig poeng

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.