jeg lånte grøsserne av robert lawrence stine også kalt r.l. stine han syns jeg er super på å skrive grøss han var mest kjent på 90 tallet og i begynnelsen av 2000.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

De husker jeg fra tenårene. Digget de bøkene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste ca 20 stk av dem når de kom selv om jeg da var over 25, på min tid tidlig i tenårene var det rett på Midnattsgrøsserene og Casino Grøssere hvis du ville ha grøss på norsk, også Roald Dahls svarte bok og E A Poe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

lagde roald dahl grøss og

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tales of the unexpected som fins i bokform gikk også som TV-serie på 70-80 tallet. Den er kategorisert i bokbasen som krim men jeg regner den selv som grøss. Husker at et par av novellene var i engelsk bøkene på skolen, i hvert fall 'The Land Lady' og 'Lamb to the Slaughter', den siste er en av mine favoritter om det perfekte mord hvor politiet er med på å, uten å vite det, ødelegger bevis. I Roald Dahls svarte bok er han kun redaktør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaase