Den første Banks-boka jeg leste var Look to Windward og jeg ble kjempebegeistret, så da tenkte jeg at jeg skulle begynne på begynnelsen, men da ble jeg litt skuffet. Denne var litt treig og kjedelig i forhold, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er halveis, og blir sittende å bla over hele avsnitt og sider fordi jeg kjeder meg. Lurer veldig på om jeg skal avslutte boka helt eller om jeg skal la den få en sjanse, da jeg har fått både den og mange av de som kommer senere i gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du kjeder deg, så tror jeg ikke den blir så veldig mye bedre, men det er ingen grunn til å gi opp de andre i serien av den grunn. Jeg ville begynt på en av de andre isteden. Det er min helt subjektive oppfatning ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er jo den første Cultureboka, så som ofte er er ikke begynnelsen like godt skrevet/spennende som resten av "serien" :) Det er jo ikke så mye av the culture vi får møte i Consider Phlebas ift. de andre bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødDemeterHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonHarald KLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine Olsrød