Jeg er sååååå enig med deg, i hvertfall nesten!!!!. Jeg synest alle historiene var kanonbra...En som jeg ikke husker navnet på sa at hun hadde opplevd ting med Jesus som gjorde at hun BARE MÅTTE tro på Jesus. Jeg tenkte etter å ha lest denne boka når man har leste alle disse historiene BARE MÅ man tro på Jesus<3. No trodde jeg på Jesus før jeg leste boka. Men allikevel ei FANTASTISK bok til STOR oppbyggelse og oppmuntring!!<3 Anbefaler denne boka videre!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan du konkretisere hvorfor du mener alle som har lest den boka må tro på Jesus? Jeg blir nysgjerrig på hva som får deg til å mene det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg mener ikke at alle begynne å tro etter å ha lest denne boka. Men den har så mange fantastisk vitnesbyrd som gir godt grunnlag for å tro at faktisk Gud finnes :-).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove