Åh, det er mange det! De aller første bøkene jeg slukte var Bobsey-barna og Gulltopp husker jeg, jeg lever meg veldig inn i bøker, og sluker egentlig det meste, alt fra krim til seriebøker.

Vurderer å lese Harry Potter, aldri lest de, bare sett filmene. Hører de og er "slukebøker".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Harry Potter-opplevelsen er helt spesiell i bokform. Filmene er greie de, men de skummer jo bare fløten av innholdet, og tar med det aller viktigste. De minste, og kanskje de beste detaljene finner man jo bare i bøkene. Så jeg stemmer for at alle bør lese Harry Potter minst en gang i løpet av livet! Nå har jeg bare lest de på norsk, og det holdt for meg, jeg elsker de norske versjonene. Men for de som foretrekker engelsk, så er det mange som anbefaler de overfor de norske, sikkert fordi man mister litt detaljer og diverse i oversettingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åj, glemte Bobsey-barna... De gikk ned på høykant fra femårsalderen. Harry Potter er tingen hvis du liker å vri litt på virkeligheten... Full av humor!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeKirsten LundToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw Thorbjørnsen