Veldig godt og treffende innslag om denne boken. Jeg er ikke helt enig i dette med starten. Jeg ble fanget fra første linje. "Vi skulle spise på restaurant. Jeg har ikke tenkt å si hvilken, for da er den sannsynligvis stuuvende full neste gang av folk som kommer til å se om vi også er der igjen." Dette er en innføring i noe hemmelig og et varsel om at dette ikke et vanlig restaurantbesøk . Et forførende språk som bærer oss videre fra første bokstav, synes jeg.

Begynner på neste av denne forfatteren så snart som mulig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, Marit...jeg ble også fanget og engasjert helt fra starten...en pirrende god måte å skrive på. Den som kom ut nå nylig (Sommerhus med svømmebasseng) skal også være god, og bygd "over samme lest", jeg får den snart i lyd. Anders Ribu leser den... er spent på om den når opp til Middagen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth