For en fantastisk flott og utfyllende bokanmeldelse!

Jeg husker Tidsmaskinen som veldig levende og fantasifull, og at den hadde et utpreget lett og ledig språk til å være skrevet på den tiden. Synd at det er nærmest umulig å få tak i den nå. Det er så trist når gode bøker "dør ut" på den måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk!

Ja, jeg er enig med deg i at Tidsmaskinen har - i motsetning til mange andre bøker fra 1800-tallet - et veldig lett og ledig språk.

H.G. Wells skrev på et mer folkelig plan enn f.eks. Jules Verne gjorde, som har skrevet bøker så detaljrike at det kan virke trøttende på enkelte lesere. Jeg tror nok mange vil ha større glede av å lese Wells, som ikke beskriver teknologi like inngående.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo Rye