Dersom du ikke allerede har lest "Min barndom" av Gorkij, anbefaler jeg deg å lese denne. Gorkij skildrer barndommen sin gjennom barneøyne, noe som gir den en underfundig vinkling. Det er en sterk historie, og selv om det er mange år siden jeg leste boka husker jeg den veldig godt. Den er faktisk ei av favorittbøkene mine!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig at "Barndom" er ei sterk bok, nå skal jeg snart begynner på "Ut i verden 1+2" som også er erindringsbøker som "Min universitetstid også er. Jeg har de 14 bindene som du ser her og har lest noen av de fra før, pluss noen andre bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si at vi har mye å takke Geir kjetsaa for ! Fantastiske biografier ! Har lest alle ! Synes spesielt bøkene om tolstoj gorkij dostojevskij tsjekov er bra !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du gjør med andre ord et ordentlig dypdykk i forfatterskapet hans- spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseHildeE .Harald KToveVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeTrude JensenDolly DuckKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalinKaramasov11Torill RevheimEllen E. MartolSolveigRandiStian AxdalTor Arne DahlsomniferumAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse Henriksen