Da har jeg gitt opp å lese denne boka for 3. gang. Noe som er svært irriterende. Men etter å ha lest denne diskusjonen kanskje jeg skal prøve meg på en 4. gang om ei stund. For det er nettopp dette som stopper meg: "den omstendelige beskrivelsn av huset og familien i begynnelsen av boka" :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Forstår godt at du har slitt med å komme gjennom romanen. Dette er første gang jeg har lest en McEwan-bok som jeg ikke klarte å like. Enkelte av karakterene er platte, plottet er altfor simpelt og språket er nærmest anmassende i sin detaljrikdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så rart, jeg leste denne boka, etter å ha sett filmen, kan ikke i det hele tatt huske den "inngående beskrivelsen av huset" som andre snakker om.... Jeg likte både filmen og boka - uten at jeg kan si hva som var best - to ulike ting!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti