Delvvis kjedelig historie, men må gi den 5 terningkast pga det høye irritasjonsnivå den klarte å frembringe over den ene rollen i boka...ehh, gjett hvem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har nå lest boken. Ble tatt med på en forundringens reise som var annerledes enn jeg hadde trodd i utgangspunktet. Dette med at England prøvde å hjelpe franskmenn før/evt. i det WWII startet har jeg ikke fått med meg før. Interessant var også dette med beredskapen ved sykehuset også. Plutselig så hoppet hele historien fram noen tiår. Terningkast 4 fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg gitt opp å lese denne boka for 3. gang. Noe som er svært irriterende. Men etter å ha lest denne diskusjonen kanskje jeg skal prøve meg på en 4. gang om ei stund. For det er nettopp dette som stopper meg: "den omstendelige beskrivelsn av huset og familien i begynnelsen av boka" :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forstår godt at du har slitt med å komme gjennom romanen. Dette er første gang jeg har lest en McEwan-bok som jeg ikke klarte å like. Enkelte av karakterene er platte, plottet er altfor simpelt og språket er nærmest anmassende i sin detaljrikdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så rart, jeg leste denne boka, etter å ha sett filmen, kan ikke i det hele tatt huske den "inngående beskrivelsen av huset" som andre snakker om.... Jeg likte både filmen og boka - uten at jeg kan si hva som var best - to ulike ting!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, jeg er totalt uenig i at denne boka er "delvis kjedelig". Synes det er en fantastisk historie, nydelig språk og troverdige karakterer. Sett filmen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boken, men sett filmen, og jeg synes den var glimrende. Hjerteskjærende. Fantastisk spill av Vanessa Redgrave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sett fimen, jeg likte den ikke. Den kan ikke måle seg med boka. Forøvrig har jeg ikke sett én film som var bedre enn boka. Det jeg mente med "delvvis kjedelig" var den omstendelige beskrivelsn av huset og familien i begynnelsen av boka (mener jeg å huske, er en stund siden jeg leste den). PS: har du lest tusen strålende soler? den vil du like siden du likte denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så filmen først, det var sånn jeg oppdaget boken. Er selvfølgelig enig i at film aldri kan måle seg med boken. Det er to vidt forskjellige medier, må dømmes ut i fra det.

Hehe, ok, jeg skjønner hva du mener med de "omstendelige beskrivelsene av huset..." .

...Og, jeg har lest Tusen strålende soler. God bok! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholtgretemor