Jeg lurte på om jeg skulle vente med å skrive om den, siden inntrykket av en bok setter seg etter at den har fått litt hviletid. Men hovedinntrykket rett etter lesing var at jeg følte meg litt snytt, selv om leseopplevelsen var behagelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig - jeg likte boka helt til slutten, den avslutter litt brått og jeg følte meg som deg, litt snytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg digga den:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ah, jeg og!! Det går nesten ikke et eneste avsnitt uten at jeg tenker, f**n at ikke jeg klarer å skrive like bra som dette, og deretter innbiller jeg meg at dersom jeg bare leser boken mange nok ganger, så kommer jeg til å bli en like fantastisk forfatter som Barnes. Den er lett en av de beste bøkene jeg har lest de siste årene, kanskje noen gang. Språket, temaene, karakterene (særlig skildringene av diskusjonene i klasserommet), så filosofisk og vakkert/sårt/ekte. Eneste minuset må være at første del av boken kunne ha vært 100 sider lenger. Gleder meg til å lese den norske oversettelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye