Du er forhåpentligvis den rette til å svare på spørsmålet mitt. Saken er at for ca. 2 år siden gikk jeg til anskaffelse av et lesebrett. Jeg fikk lastet inn 3 titler, men så stoppet liksom hele interessen, og jeg fortsatte som før å lese bøker i papirutgave. Nå er jeg innstilt på å gi lesebrettet en ny sjanse. Men jeg må forsikre meg om at utviklingen ikke har løpt forbi meg. Lesebrettet mitt heter verken Kibano, Kobo, Kindle eller Sony, men SOVOS. Jeg mener det ble kjøpt hos Norli og at det var et slags introduksjonstilbud. Er dette fremdeles brukbart? Dessuten har jeg helt glemt hvordan innlastingen foregår. Hvor på nettet finner jeg det forklart?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sovos er et veldig greit brett. Dette er et brett med fargeskjerm - og kan dermed leses på senga uten leselampe. Su kan faktisk både se bilder og film på det også, og høre lydbøker. Jeg har selv et Sovos-brett som keg bruker av og til. Ikke minst når jeg har problemer med å sovne - da stiller jeg inn brettet slik at det blar automatisk hvert 15. Sekund, og leser til jeg sovner. Litt utfordrende å finne tilbake til hvor jeg var da jeg sovnet, men....Send meg e-posten din på egen melding, så sender jeg deg forklaring på hvordan du overfører til Sovos :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Geir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erik