Hvis du blar litt nedover i denne tråden
finner du en tekst jeg har skrevet til papirbokens ære!

Og nå har jeg også begynt å lese e-bøker :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Innlegget ditt var nydelig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha!
Etter at jeg skrev dette har jeg faktisk begynt å lese e-bøker, uten at jeg elsker papirbøkene mindre av den grunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker duppeditter tilstrekkelig til at jeg sannsynligvis setter i gang selv på ett eller annet tidspunkt, men først må duppeditten og tilbudet på den bli bedre - og uansett er det ikke aktuelt å kutte ut de vakre, gamle og nye i papir... Det var nemlig "love at first sight" for meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lesebrett, men ikke kommet lengre enn det. Prøvde å hente ned gratis e-bøker, men måtte bruke kort som jeg ikke har til å betale med over nett. Så der strandet mitt første forsøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisan, Dersom du handler ebøkene dine på www.bokkilden.no så kan du få tilsendt faktura, med andre ord så unngår du å betale med kort over nett. Løøøp og kjøøøøp EBØKER !!! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL