Sånn som jeg elsker papirboka mi, å bla fram og tilbake, smuglese litt i midten. Lage streker og skrive i margen, samt lage eselører. Lese bak og se på coveret gang på gang. Brette den ut og nyte synet av papir, av og til med sjarmerende flekker fra kaffekoppen min.

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Vet du hva jeg liker faktisk både papirbøker og e-bøker jeg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

elsker både papirbøker og lesebrett .når eg er hjemme blir det papirbøker .men så snart kofferten er pakket så er det lesebrettet så blir med,200gram istedenfor flere kilo med bøker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du blar litt nedover i denne tråden
finner du en tekst jeg har skrevet til papirbokens ære!

Og nå har jeg også begynt å lese e-bøker :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Innlegget ditt var nydelig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha!
Etter at jeg skrev dette har jeg faktisk begynt å lese e-bøker, uten at jeg elsker papirbøkene mindre av den grunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker duppeditter tilstrekkelig til at jeg sannsynligvis setter i gang selv på ett eller annet tidspunkt, men først må duppeditten og tilbudet på den bli bedre - og uansett er det ikke aktuelt å kutte ut de vakre, gamle og nye i papir... Det var nemlig "love at first sight" for meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lesebrett, men ikke kommet lengre enn det. Prøvde å hente ned gratis e-bøker, men måtte bruke kort som jeg ikke har til å betale med over nett. Så der strandet mitt første forsøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisan, Dersom du handler ebøkene dine på www.bokkilden.no så kan du få tilsendt faktura, med andre ord så unngår du å betale med kort over nett. Løøøp og kjøøøøp EBØKER !!! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig med deg i at det er godt med en papirbok. Bare å stryke hånden over en bok jeg liker, har avstressende effekt. Synet, lukten og følelsen av en helt ny, uåpnet bok jeg gleder meg til å begynne på, eller det å bla i en velbrukt, godt lest bok, er ubeskrivelig god.

Men det kan nok hende den kjemper en kamp mor e-boken. Ifølge Bokprogrammet på NRK2, tirsdag 27.mars, ser det kanskje ut til at den digitale verden vil seire etterhvert.

-I framtiden vil bokhandlere kun være en møteplass for litteraturinteresserte. Dette sier Michael Cader til bokprogrammet. Han driver et virtuelt møtested for amerikanske forleggere kalt Publishers Market. Han mener alle bøker i framtiden vil bli solgt på nett. Vi snakker med han om hvordan digitalisering av bøker kan endre bransjen.

Jeg har ikke prøvd e-bøker, så kan egentlig ikke uttale med om hvorden det virker. Men ser ikke bort fra at utviklingen vil ta meg igjen også, etterhvert.
Men tenker også at så lenge papirboken er i salg, vil jeg ikke gi helt slipp på den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den dagen noen forsøker å ta fra meg papirboka mi blir jeg voldelig. Og jeg er vanligvis en fredlig sjel. Kan ikke forstå at en elektornisk duppedings kan være like koselig som en papirbok...

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Eg er heilt einig med deg. Vurderte å kjøpe e-bok, men fann ut at eg helst vil ha papirbøker. Dei kan eg låne eller gi bort til barna mine eller andre, om eg vil, og på denne måten dele bokopplevinga. Papirbok er betre å ta i og lettare å lese enn ei e-bok, og så varer ho lengre. Teknikken utviklar seg fort, snart blir ting forelda. Nei, papirbok er best!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bare en aldri så lille strøtanke og/eller korrigering - du kan låne eller gi bort ebøker også. Papirbok bedre å ta i? Har du prøvd å lese "A Game of Thrones" i senga? Blytung! Papirbok er heller ikke lettere å lese. På lesebrettet kan du sette din favorittfont, -størrelse og -linjeavstand uten å være avhengig av hvordan boka er trykket opp hos forlaget. Varer lenger? Nope! Det er superenkelt å konvertere filtyper! Når papir går istykker er det istykker. Eboka kan du ta backup av og ALLTID ha en ekstra kopi eller 10 om det er nødvendig. Så nei - det er nok ikke bedre med papir - i lengden... Sier jeg, som (sammen med samboen) har et sted mellom 1500 og 2000 papirbøker i eget bibliotek. Jeg er glad lesebrettet er kommet, og kommet for å bli her i heimen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har familiemedlemmer som har lesebrett, men dei likar best å bruke det til fagstoff. Skjønnlitteratur vil dei helst ha i papir. Store, tunge bøker tar eg ikkje med på senga. Då vel eg passe storleik. Har som regel to - tre bøker på gong samstundes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nok elektroniske duppeditter som det er. Bøkene mine vil jeg ha i arkaisk form.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Enig. Jeg er egentlig ganske glad i elektronikk og duppeditter, men det er godt å holde i papir og snu og vende på boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Papirbøker er fantastisk:) De er nesten magiske:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Spark bak til lesebrettfolket?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, er bare så glad i papirboka mi :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine Olsrød